Шашлик з грибів і овочів «Закусочний»
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Час приготування:
50 min
Інгредієнти для приготування: Шашлик з грибів і овочів «Закусочний»
- картопля - 600 г,
- цибуля - 2 шт.,
- часник - 100 г + 2 зубці для шампіньйонів,
- шампіньйони - 300 г,
- бекон - 200 г,
- лимонний сік - 3 ст. ложки,
- оцет - для маринаду,
- рослинна олія - 100 мл,
- зелень кропу, сіль і чорний мелений перець - за смаком.
Як приготувати Шашлик з грибів і овочів «Закусочний»
-
Шампіньйони почистіть, вимийте, замаринуйте в суміші лимонного соку і дрібно посіченого часнику.
-
Цибулю і часник замаринуйте в оцті з водою. Картоплю очистіть і відваріть в підсоленій воді до готовності, остудіть і поріжте. Скибочки бекону скрутіть рулетиками.
-
Шампури змастіть рослинною олією. Поперемінно наколіть на шампури часник, картоплю, цибулю, гриби і бекон.
-
Підготовлені овочеві шашлики з усіх боків змастіть рослинною олією, поперчіть і присипте зеленню.
-
Смажте над вугіллям приблизно 10 хвилин, часто перевертаючи.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Закуска “Бабки Йожки”
- Бутерброди “Лінивці”
- Баклажани в гірчичній олії
- Пиріг з рибою і зеленню
- Рибна закуска