Шашлик з грибів і овочів «Закусочний»

Шашлик з грибів і овочів «Закусочний»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Шашлик з грибів і овочів «Закусочний»

  • картопля - 600 г,
  • цибуля - 2 шт.,
  • часник - 100 г + 2 зубці для шампіньйонів,
  • шампіньйони - 300 г,
  • бекон - 200 г,
  • лимонний сік - 3 ст. ложки,
  • оцет - для маринаду,
  • рослинна олія - 100 мл,
  • зелень кропу, сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Шашлик з грибів і овочів «Закусочний»

  1. Шампіньйони почистіть, вимийте, замаринуйте в суміші лимонного соку і дрібно посіченого часнику.

  2. Цибулю і часник замаринуйте в оцті з водою. Картоплю очистіть і відваріть в підсоленій воді до готовності, остудіть і поріжте. Скибочки бекону скрутіть рулетиками.

  3. Шампури змастіть рослинною олією. Поперемінно наколіть на шампури часник, картоплю, цибулю, гриби і бекон.

  4. Підготовлені овочеві шашлики з усіх боків змастіть рослинною олією, поперчіть і присипте зеленню.

  5. Смажте над вугіллям приблизно 10 хвилин, часто перевертаючи.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал