Шашлик з курячих сердечок з грибами

Шашлик з курячих сердечок з грибами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6

Інгредієнти для приготування: Шашлик з курячих сердечок з грибами

  • шампіньйони: 10 шт.
  • курячі сердечка: 1 кг
  • соєвий соус : ½ склянки
  • рослинна олія: 3 ст. ложки
  • лимонний сік: 2 ст. ложки
  • сіль і чорний мелений перець: за смаком

Як приготувати Шашлик з курячих сердечок з грибами

Готуємо так:

1. Сердечка промити і очистити від судин. Змішати соєвий соус, олію, лимонний сік, перець та сіль. Замаринувати сердечка в цьому  маринаді. Залишити сердечка на 2-3 години.

2.  Нанизати сердечка на шампури, чергуючи з цілими шампіньйонами. Смажити на мангалі до готовності, час від часу поливаючи маринадом.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал