Шашлик з курятини, чорносливу та кураги

Шашлик з курятини, чорносливу та кураги

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Шашлик з курятини, чорносливу та кураги

  • куряче філе - 1 кг,
  • чорнослив (без кісточок) - 250 г,
  • курага - 250 г,
  • біле сухе вино - 3 склянки,
  • гвоздика - 2 бутона,
  • насіння коріандру - 2 ч. ложки,
  • зерна білого перцю - 2 ч. ложки,
  • сіль, паприка і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Шашлик з курятини, чорносливу та кураги

  1. Чорнослив помийте і залийте вином. Додайте сіль, зерна білого перцю, коріандр і гвоздику. Варіть на невеликому вогні близько 10 хвилин. Дайте чорносливу промаринуватися близько 45 хвилин. Викладіть його на сито і дайте стекти рідині.

  2. Куряче філе поріжте, посоліть, поперчіть і посипте паприкою.

  3. По черзі нанизайте на шампури м’ясо, чорнослив и курагу.

  4. Смажте шашлик на мангалі до готовності.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Шашлик з курятини, чорносливу та кураги

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал