
Шашлик з курятини, чорносливу та кураги
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Шашлик з курятини, чорносливу та кураги
- куряче філе - 1 кг,
- чорнослив (без кісточок) - 250 г,
- курага - 250 г,
- біле сухе вино - 3 склянки,
- гвоздика - 2 бутона,
- насіння коріандру - 2 ч. ложки,
- зерна білого перцю - 2 ч. ложки,
- сіль, паприка і чорний мелений перець - за смаком.
Як приготувати Шашлик з курятини, чорносливу та кураги
-
Чорнослив помийте і залийте вином. Додайте сіль, зерна білого перцю, коріандр і гвоздику. Варіть на невеликому вогні близько 10 хвилин. Дайте чорносливу промаринуватися близько 45 хвилин. Викладіть його на сито і дайте стекти рідині.
-
Куряче філе поріжте, посоліть, поперчіть і посипте паприкою.
-
По черзі нанизайте на шампури м’ясо, чорнослив и курагу.
-
Смажте шашлик на мангалі до готовності.
Залишити відповідь
2 Відповіді до Шашлик з курятини, чорносливу та кураги
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
да гарненький шашлик=))))))))
гарно просмажений