Шашлик з лосося

Шашлик з лосося

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 35 min

Інгредієнти для приготування: Шашлик з лосося

  • філе лосося - 500 г,
  • лимон - 0,5 шт.,
  • рослинна олія - ​​1 ст. ложка,
  • солодкий перець - 1 шт.,
  • цибуля - 1 шт,
  • сіль, цукор.
  • Для соусу:
  • вершкове масло - 2 столові ложки,
  • борошно - 2 столові ложки,
  • томатна паста - 2 столові ложки,
  • бульйон (м'ясний або рибний) або вода - 1 стакан,
  • сметана - 1 склянка,
  • сіль, паприка.

Як приготувати Шашлик з лосося

Готуємо так:

1. Для шашлику з лосося наріжте рибу на шматочки
2. Додайте сік половини лимона, рослинну олію, сіль і цукор.
3. Поставте лосось маринуватися в прохолодне місце на півгодини (можна трохи довше).
4. Розігрійте духовку до 200 ° С.
5. На деко покладіть решітку, змащену олією. Нанижіть рибу на шпажки, перекладаючи шматочками перцю і цибулі. Щоб риба не спадала з шампура, його потрібно протягувати уздовж уявного хребта.
6. Поставте шашлик в духовку, кожні три хвилини повертайте шпажки. Час смаження шашлику – 10-12 хвилин. Подавайте шашлик з лосося щедро поливши його соусом.

Для приготування соусу:

1. На розігріту сковороду покладіть масло і борошно і, помішуючи, злегка обсмажте.
2.  Поступово у сковороду влийте бульйон або воду, безперервно помішуючи, щоб не утворилися грудочки.
3. Потім додайте сметану і ще раз добре розмішайте до однорідної консистенції.
4. У соусу додайте томатну пасту, сіль, проваріть, помішуючи, 3-4 хвилини і приправте паприкою.

Монтаж опалення Львів

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал