camcumgirls
Шоколадна ковбаска

Шоколадна ковбаска

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 300 min

Ця страва родом з дитинства, вона “родичка” відомого тістечка “Картошка”, оскільки готується за тим же принципом.

Інгредієнти для приготування: Шоколадна ковбаска

  • пісочне печиво "До кави" -400 г
  • вершкове масло -120 г
  • згущене молоко -0,5 банки,
  • какао -3 ст .л.
  • горіхи -0,5 склянки
  • коньяк (лікер) -1 ст. л.

Як приготувати Шоколадна ковбаска

Готуємо так:
1. 3/4 усього печива подрібнити в крихту. Решту поламати некрупними шматочками.
2. Розтопити масло, додати какао і згущене молоко (сире чи варене – на ваш смак), влити коньяк. Все перемішати і додати в печиво (в крихту та шматочки), всипати горіхи. Ще раз добре перемішати.
3. Викласти масу на плівку і сформувати ковбаску, загорнути і покласти на ніч у холодильник. Потім різати на шматочки.

° Можна за бажанням додавати цукати, мак, кокосову стружку.
° Ковбаска досить довго може зберігатися в холодильнику, в морозилці ще довше.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал