
Шоколадна сирна паска
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Шоколадна сирна паска
- сир домашній -500 г
- сметана -100 г,
- масло вершкове -100 г,
- чорний шоколад -100 г,
- цукрова пудра -100 г,
- цедра двох апельсинів.
Як приготувати Шоколадна сирна паска
Готуємо так:
1. Сир змішати зі сметаною і збити блендером.
2. Шоколад потерти на дрібній тертці, додати цукрову пудру і перемішати. Додати шоколад до сирної маси, покласти цедру, перемішати.
3. Сирну масу викладіть у форму для сирної паски, накрити марлею, зверху поставити гніт. Поставити до холодильника на 6-8 годин.
5. Дістати паску з форми. За бажанням можна полити її розтопленим шоколадом.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Ковбаса домашня смажена
-
Форель, запечена з овочами
-
Святкова випічка «Великоднє дерево»
-
Салат з куркою та шампіньйонами «Банкет»
-
Імбирна сирна паска зі згущеним молоком