camcumgirls
Шоколадна сирна паска

Шоколадна сирна паска

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Шоколадна сирна паска

  • сир домашній -500 г
  • сметана -100 г,
  • масло вершкове -100 г,
  • чорний шоколад -100 г,
  • цукрова пудра -100 г,
  • цедра двох апельсинів.

Як приготувати Шоколадна сирна паска

Готуємо так:
1. Сир змішати зі сметаною і збити блендером.
2. Шоколад потерти на дрібній тертці, додати цукрову пудру і перемішати. Додати шоколад до сирної маси, покласти цедру, перемішати.
3. Сирну масу викладіть у форму для сирної паски, накрити марлею, зверху поставити гніт. Поставити до холодильника на 6-8 годин.
5. Дістати паску з форми. За бажанням можна полити її розтопленим шоколадом.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал