Шоколадне печиво із сушеною вишнею

Шоколадне печиво із сушеною вишнею

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 35 min

Інгредієнти для приготування: Шоколадне печиво із сушеною вишнею

  • борошно - 1,5 склянки,
  • яйце - 1 шт.,
  • цукор - 1 склянка,
  • вершкове масло - 60 г,
  • какао порошок - ½ склянки,
  • розпушувач тіста - ¼ ч. ложки,
  • сода - ¼ ч. ложки,
  • сіль - ¼ ч. ложки,
  • сушена вишня - 16-20 шт.,
  • ванілін - за смаком.
  • Для глазурі:
  • шоколад (білий або чорний) - 50 г,
  • згущене молоко - 70 г.

Як приготувати Шоколадне печиво із сушеною вишнею

  1. Збийте цукор з маслом. Додайте яйце, ванілін, збийте до однорідності. Додайте борошно, какао, розпушувач, соду і сіль, вимісіть до однорідної маси.

  2. Скачайте з тіста невеликі кульки, приплюскніть, натисніть посередині пальцем і помістіть у заглиблення по одній вишеньці. Женские кошельки Львов

  3. Розігрійте духовку до 170 °С. Деко застеліть пергаментом.

  4. Випікайте печиво 10 хвилин.

  5. На водяній бані розтопіть шоколад зі згущеним молоком і полийте верх печива.

Залишити коментар

Залишити відповідь до Олеся Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Відповіді до Шоколадне печиво із сушеною вишнею

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал