Шоколадне печиво з тріщинками

Шоколадне печиво з тріщинками

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Шоколадне печиво з тріщинками

  • чорний шоколад - 250 г,
  • горіхи (подрібнені) - 80 г,
  • вершкове масло - 120 г,
  • борошно - 160 г,
  • яйця - 2 шт.,
  • цукровий пісок - 60-70 г,
  • цукрова пудра - 100 г,
  • сіль - дрібка
  • розпушувач тіста - 3/4 ч. ложки.

Як приготувати Шоколадне печиво з тріщинками

  1. На водяній бані розтопіть шоколад з вершковим маслом.

  2. У чаші міксера збийте решту інгредієнтів, крім цукрової пудри і додайте трохи охолоджену шоколадно-масляну суміш.

  3. Перекладіть тісто на стіл і сформуйте кулю, а потім, обернувши в харчову плівку, покладіть на 1 годину в холодильник.

  4. Дістаньте тісто з холодильника і сформуйте невеликі кульки діаметром 4 см.

  5. Обваляйте кожну кульку в цукровій пудрі і викладіть на деко, застелене пекарським папером.

  6. Духовку розігрійте до 190 °C і випікайте печиво на середньому рівні 10-12 хвилин.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Шоколадне печиво з тріщинками

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал