Шоколадне печиво з тріщинками
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Шоколадне печиво з тріщинками
- чорний шоколад - 250 г,
- горіхи (подрібнені) - 80 г,
- вершкове масло - 120 г,
- борошно - 160 г,
- яйця - 2 шт.,
- цукровий пісок - 60-70 г,
- цукрова пудра - 100 г,
- сіль - дрібка
- розпушувач тіста - 3/4 ч. ложки.
Як приготувати Шоколадне печиво з тріщинками
-
На водяній бані розтопіть шоколад з вершковим маслом.
-
У чаші міксера збийте решту інгредієнтів, крім цукрової пудри і додайте трохи охолоджену шоколадно-масляну суміш.
-
Перекладіть тісто на стіл і сформуйте кулю, а потім, обернувши в харчову плівку, покладіть на 1 годину в холодильник.
-
Дістаньте тісто з холодильника і сформуйте невеликі кульки діаметром 4 см.
-
Обваляйте кожну кульку в цукровій пудрі і викладіть на деко, застелене пекарським папером.
-
Духовку розігрійте до 190 °C і випікайте печиво на середньому рівні 10-12 хвилин.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Шоколадне печиво з тріщинками
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
а сюди точно має йти 100 ГРАМ СОЛІ????