Шоколадне тістечко з рідкою начинкою

Шоколадне тістечко з рідкою начинкою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Шоколадне тістечко з рідкою начинкою

  • шоколад чорний - 40 г,
  • масло вершкове - 40 г,
  • яйце - 1 шт.,
  • цукор - 30 г,
  • борошно - 1 ст. ложка,
  • коньяк - 1-2 ст. ложки.

Як приготувати Шоколадне тістечко з рідкою начинкою

  1. Розтопіть в мікрохвильовці шоколад з маслом.

  2. Злегка збийте яйце з цукром. Додайте борошно і перемішайте.

  3. Влийте шоколад в яєчну суміш, гарненько розмішайте. Додайте коньяк.

  4. Змастіть вершковим маслом 2 формочки для кексів і розкладіть по них тісто.

  5. Випікайте в духовці при температурі 160 °C приблизно 12-15 хвилин або 5 хвилин після початку підйому тесту. При подачі переверніть тістечко на блюдце. Шоколадне тістечко подавайте гарячими, з морозивом або ягодами.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Шоколадне тістечко з рідкою начинкою

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал