
Шоколадне тістечко з рідкою начинкою
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Час приготування:
25 min
Інгредієнти для приготування: Шоколадне тістечко з рідкою начинкою
- шоколад чорний - 40 г,
- масло вершкове - 40 г,
- яйце - 1 шт.,
- цукор - 30 г,
- борошно - 1 ст. ложка,
- коньяк - 1-2 ст. ложки.
Як приготувати Шоколадне тістечко з рідкою начинкою
-
Розтопіть в мікрохвильовці шоколад з маслом.
-
Злегка збийте яйце з цукром. Додайте борошно і перемішайте.
-
Влийте шоколад в яєчну суміш, гарненько розмішайте. Додайте коньяк.
-
Змастіть вершковим маслом 2 формочки для кексів і розкладіть по них тісто.
-
Випікайте в духовці при температурі 160 °C приблизно 12-15 хвилин або 5 хвилин після початку підйому тесту. При подачі переверніть тістечко на блюдце. Шоколадне тістечко подавайте гарячими, з морозивом або ягодами.
Залишити відповідь
2 Відповіді до Шоколадне тістечко з рідкою начинкою
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
я приготувала .доречі смачно
але трохи сіло тісто