Шоколадні кекси з рідкою начинкою

Шоколадні кекси з рідкою начинкою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 5
Час приготування: 35 min

Інгредієнти для приготування: Шоколадні кекси з рідкою начинкою

  • вершкове масло – 100 г,
  • шоколад темний – 70-80% какао - 200 г,
  • цукор-пісок – 50 г,
  • яйця – 2 шт.,
  • яєчний жовток – 3 шт.,
  • борошно пшеничне – 60 г,
  • сіль – ¼ ч. ложка,
  • цукрова пудра – 20 г.

Як приготувати Шоколадні кекси з рідкою начинкою

Готуємо так:

1. Розламуємо темний шоколад (70% какао), масло нарізаємо шматочками і кладемо в миску.

2. Розтоплюємо шоколад з маслом на паровій бані, ретельно перемішуючи.

3. Збиваємо в піну яйця з цукром.

4. Змішуємо яйця і шоколад, додаємо борошно і сіль. Перемішуємо до однорідності.

5. У змащені маслом формочки виливаємо тісто і ставимо в розігріту до 200 С ° духовку на 7-10 хвилин.

6. Краї тіста повинні пропектися, а начинка залишитися рідкою. Подавати краще поки кекс гарячий, злегка присипавши цукровою пудрою.

До речі, тісто для цих кексів запросто пролежить в холодильнику пару днів. Тільки після холодильника час випікання варто збільшити до 10-12 хвилин.

Залишити коментар

Залишити відповідь до Амели-я Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Відповіді до Шоколадні кекси з рідкою начинкою

    • Для діточок дуже важке на печінку-забагато шоколаду та масла.
      А от для дорослих ну дуууже смачно 🙂
      Схоже на Брауні 🙂

  1. Шоколадный фондан – счастье любой сладкоежки! Я просто обожаю эти кексики. Их надо подавать только свежими, потому как шоколад внутри застывает и пропадает изюминка блюда. Спасибо за рецепт!

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал