Шоколадні корзиночки з млинців

Шоколадні корзиночки з млинців

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Шоколадні корзиночки з млинців

  • борошно: 100 г.
  • какао: 3 ст. ложки
  • цукор: 2 ст. ложки
  • масло вершкове: 1 ст. ложка
  • яйця: 2 шт.
  • молоко: 1,5 склянки
  • сіль на кінчику ножа, олія для смаження

Як приготувати Шоколадні корзиночки з млинців

Готуємо так:

  1. Борошно просіяти, перемішати з какао. Додати яйця, молоко, цукор, добре перемішати. Масло розтопити, додати до тіста, перемішати. Сковорідку розігріти, змастити олією, посмажити млинці з двох боків.
  2. Взяти скляну банку (0,5л), перевернути її, покласти на неї готовий млинець так, щоб краї звисали. Поставити банку з млинцем у мікрохвильову піч на максимальну потужність на 1 -1,5 хвилини. Млинець має підсушитися та тримати форму. Повторити те саме з іншими млинцями.
  3. Такі шоколадні корзиночки з млинців можна наповнити будь-якою начинкою: фруктами, варенням, морозивом, медом, горіхами, родзинками, чорносливом.

* Варто поексперементувати з часом запікання млинця у мікрохвильовці, щоб вибрати оптимальний, адже випадково можна пересушити млинці. Тому починати треба з 30 секунд. Якщо млинці ще не тримають форму, збільште час ще на 30 секунд і т.д.

* Якщо зробити такі корзиночки не солодкими, в них можна викладати порційні салати.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал