
Шоколадні корзиночки з млинців
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
25 min
Інгредієнти для приготування: Шоколадні корзиночки з млинців
- борошно: 100 г.
- какао: 3 ст. ложки
- цукор: 2 ст. ложки
- масло вершкове: 1 ст. ложка
- яйця: 2 шт.
- молоко: 1,5 склянки
- сіль на кінчику ножа, олія для смаження
Як приготувати Шоколадні корзиночки з млинців
Готуємо так:
- Борошно просіяти, перемішати з какао. Додати яйця, молоко, цукор, добре перемішати. Масло розтопити, додати до тіста, перемішати. Сковорідку розігріти, змастити олією, посмажити млинці з двох боків.
- Взяти скляну банку (0,5л), перевернути її, покласти на неї готовий млинець так, щоб краї звисали. Поставити банку з млинцем у мікрохвильову піч на максимальну потужність на 1 -1,5 хвилини. Млинець має підсушитися та тримати форму. Повторити те саме з іншими млинцями.
- Такі шоколадні корзиночки з млинців можна наповнити будь-якою начинкою: фруктами, варенням, морозивом, медом, горіхами, родзинками, чорносливом.
* Варто поексперементувати з часом запікання млинця у мікрохвильовці, щоб вибрати оптимальний, адже випадково можна пересушити млинці. Тому починати треба з 30 секунд. Якщо млинці ще не тримають форму, збільште час ще на 30 секунд і т.д.
* Якщо зробити такі корзиночки не солодкими, в них можна викладати порційні салати.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Крем-карамель
-
Пасха желейна
-
Фруктовий салат в апельсинових чашечках
-
Новорічне печиво “Кейк попс”
-
Яблука в карамелі