Шоколадні мадлени
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
10
Час приготування:
90 min
Інгредієнти для приготування: Шоколадні мадлени
- вершкове масло: 100 г
- дрібний цукор: 90 г
- борошно: 70 г
- яйця: 2 шт.
- какао: 20 г
- цедра з одного лимону
- розпушувач для тіста: 2 г
- дрібка солі
Як приготувати Шоколадні мадлени
Готуємо так:
1. Борошно, какао та розпушувач для тіста змішати і просіяти.
2. Цілі яйця збити з цукром та сіллю, додати м’яке вершкове масло і цедру лимона (трохи лимонної цедри залишити для оздоблення), розтерти до однорідної консистенції. Додати у суміш борошно з какао і розпушувачем і акуратно перемішати. Поставити у холодильник на годину.
3. Викласти тісто ложкою у силіконові формочки і випікати в духовці, розігрітій до 200 С, протягом 12-15 хвилин.
4. Готові мадлени вийняти з форми і притрусити лимонною цедрою.
* Якщо випікатимете мадлени за цим кулінарним рецептом не у силіконових, а у металевих формочках, формочки треба змастити олією і притрусити борошном.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Шоколадні мадлени
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
Обожаю все шоколадное! Шоколад с шоколадом – лучшее из десертов! Обязательно попробую и такой рецепт.