Шоколадні мадлени

Шоколадні мадлени

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 10
Час приготування: 90 min

Інгредієнти для приготування: Шоколадні мадлени

  • вершкове масло: 100 г
  • дрібний цукор: 90 г
  • борошно: 70 г
  • яйця: 2 шт.
  • какао: 20 г
  • цедра з одного лимону
  • розпушувач для тіста: 2 г
  • дрібка солі

Як приготувати Шоколадні мадлени

Готуємо так:

1. Борошно, какао та розпушувач для тіста змішати і просіяти.

2. Цілі яйця збити з цукром та сіллю, додати м’яке вершкове масло і цедру лимона (трохи лимонної цедри залишити для оздоблення), розтерти до однорідної консистенції. Додати у суміш борошно з какао і розпушувачем і акуратно перемішати. Поставити у холодильник на годину.

3. Викласти тісто ложкою у силіконові формочки і випікати в духовці, розігрітій до 200 С, протягом 12-15 хвилин.

4. Готові мадлени вийняти з форми і притрусити лимонною цедрою.

* Якщо випікатимете мадлени за цим кулінарним рецептом не у силіконових, а у металевих формочках, формочки треба змастити олією і притрусити борошном.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Шоколадні мадлени

  1. Обожаю все шоколадное! Шоколад с шоколадом – лучшее из десертов! Обязательно попробую и такой рецепт.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал