Шоколадні яйця з сюрпризом

Шоколадні яйця з сюрпризом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8

Інгредієнти для приготування: Шоколадні яйця з сюрпризом

  • шоколадні яйця - 6-8 шт.,
  • вершковий сир - 150 г,
  • цукрова пудра - 30 г,
  • лимонний сік - 0,5 ч. ложки,
  • ванілін - 0,5 ч. ложки,
  • вершки (жирні) - 125 мл.
  • Для "жовтка":
  • апельсиновий сік - 2 ч. ложки,
  • абрикосовий джем - 1 ст. ложка,
  • вершкове масло - 1 ст. ложка.

Як приготувати Шоколадні яйця з сюрпризом

  1. Ножем акуратно зріжте шапочки з шоколадних яєць. Поставте яйця в холодильник.

  2. Вершковий сир, цукрову пудру, лимонний сік і ванілін збийте на максимальній швидкості в міксері до однорідної повітряної консистенції. В окремій мисці збийте міксером густі вершки, а потім введіть їх в основну масу. Перемішайте і викладіть у кондитерський мішок. Акуратно начиніть яйця приготовленою масою.

  3. Змішайте всі інгредієнти для “жовтка” і нагрійте їх у невеликій каструльці, періодично помішуючи, щоб розтопити масло. Повністю остудіть. У кожному яйці зробіть поглиблення під начинку глибиною в 1 см і викладіть невелику кількість “жовтка”. Поставте в холодильник мінімум на 30 хвилин.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Шоколадні яйця з сюрпризом

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал