Інгредієнти для приготування: Шоколадні яйця з сюрпризом
- шоколадні яйця - 6-8 шт.,
- вершковий сир - 150 г,
- цукрова пудра - 30 г,
- лимонний сік - 0,5 ч. ложки,
- ванілін - 0,5 ч. ложки,
- вершки (жирні) - 125 мл.
- Для "жовтка":
- апельсиновий сік - 2 ч. ложки,
- абрикосовий джем - 1 ст. ложка,
- вершкове масло - 1 ст. ложка.
Як приготувати Шоколадні яйця з сюрпризом
-
Ножем акуратно зріжте шапочки з шоколадних яєць. Поставте яйця в холодильник.
-
Вершковий сир, цукрову пудру, лимонний сік і ванілін збийте на максимальній швидкості в міксері до однорідної повітряної консистенції. В окремій мисці збийте міксером густі вершки, а потім введіть їх в основну масу. Перемішайте і викладіть у кондитерський мішок. Акуратно начиніть яйця приготовленою масою.
-
Змішайте всі інгредієнти для “жовтка” і нагрійте їх у невеликій каструльці, періодично помішуючи, щоб розтопити масло. Повністю остудіть. У кожному яйці зробіть поглиблення під начинку глибиною в 1 см і викладіть невелику кількість “жовтка”. Поставте в холодильник мінімум на 30 хвилин.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Шоколадні яйця з сюрпризом
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Супер-ідея, а головне так легко готувати!