Шоколадний мус

Шоколадний мус

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 55 min

Інгредієнти для приготування: Шоколадний мус

  • вершки 20%: 300 г
  • шоколад молочний: 200 г
  • сир: 200 г
  • чорнослив: 18 шт.
  • грецькі горіхи: 9 шт.
  • м’ята сушена: 1-2 ч. ложки

Як приготувати Шоколадний мус

Готуємо так:

1. Чорнослив помити, видалити кісточки. Грецькі горіхи почистити і розділити на половинки.  В кожнусуху сливу вкласти половинку грецького горіха і розкласти в 6 розеток по 3 штуки в кожну.

2. Шоколад подрібнити на маленькі шматочки і розтопити на паровій бані, постійно помішуючи.

3. Сир збити з вершками до однорідної маси, поступово додати шоколад і перетерту м’яту.

4. Залити мусом чорнослив у розетках і покласти на півгодини у холодильник. Перед подачею до столу прикрасити мус горішками.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал