
Шоколадний мус
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
55 min
Інгредієнти для приготування: Шоколадний мус
- вершки 20%: 300 г
- шоколад молочний: 200 г
- сир: 200 г
- чорнослив: 18 шт.
- грецькі горіхи: 9 шт.
- м’ята сушена: 1-2 ч. ложки
Як приготувати Шоколадний мус
Готуємо так:
1. Чорнослив помити, видалити кісточки. Грецькі горіхи почистити і розділити на половинки. В кожнусуху сливу вкласти половинку грецького горіха і розкласти в 6 розеток по 3 штуки в кожну.
2. Шоколад подрібнити на маленькі шматочки і розтопити на паровій бані, постійно помішуючи.
3. Сир збити з вершками до однорідної маси, поступово додати шоколад і перетерту м’яту.
4. Залити мусом чорнослив у розетках і покласти на півгодини у холодильник. Перед подачею до столу прикрасити мус горішками.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Десерт Банановий сирник
-
Банани в шоколаді на паличці
-
Сирна запіканка з ягодами
-
Морозиво “Бейліс”
-
Млинці зі шматочками шоколаду