Шведське імбирне печиво «Янголята»

Шведське імбирне печиво «Янголята»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Шведське імбирне печиво «Янголята»

  • борошно - 375 г,
  • цукор - 100 г,
  • мед - 50 мл,
  • вода - 50 мл,
  • вершкове масло - 60 г,
  • яйце - 1 шт.,
  • кориця - 0,5 ст. ложки,
  • мелений імбир - 1 ч. ложка,
  • мелений кардамон - 1 ч. ложка,
  • мелена гвоздика - 1/4 ч. ложки,
  • сода - 1 ч. ложка,
  • какао-порошок - 2 ч. ложки,
  • глазур для прикраси.

Як приготувати Шведське імбирне печиво «Янголята»

 

  1. Цукор, мед і воду помістіть в каструлю, доведіть до кипіння і зніміть з вогню. Додайте вершкове масло і спеції, перемішайте, залиште на вогні поки не розтопиться масло. Охолодіть до кімнатної температури. Змішайте борошно з содою і какао. Додайте рідкі інгредієнти і злегка збите яйце. Замісіть тісто до гладенької маси. Надайте тісту форму кулі, щільно оберніть фольгою і поставте в холодильник на 24-48 годин.
  2. За 30 хвилин до випічки дістаньте тісто з холодильника. Розкачайте тісто тонким шаром на злегка посипаній борошном робочій поверхні і за допомогою формочок у вигляді ангелів виріжте печиво.
  3. Викладіть печиво на деко, покрите папером для випічки. Випікайте в духовці, при 180 ° С, близько 6 хвилин.
  4. Печиво охолодіть. Прикрасьте за допомогою глазурі у вигляді ангелів.
Залишити коментар

Залишити відповідь до Roxolana Pauk Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Відповіді до Шведське імбирне печиво «Янголята»

  1. Моєму сину дуже подобаються ласощі у вигляді різних фігурок, тому, думаю, і це печиво йому прийдеться до душі. В мене є всі потрібні інгредієнти окрім меленої гвоздики, але навряд чи її відсутність сильно зіпсує смак. З прикрасою самих фігурок доведеться трішки помучитись, але кінцевий результат того вартий)

  2. Печиво, безперечно, дуже чудово виглядає, впевнена, що й на смак воно буде бездоганним, адже уклад тіста правильний.
    Але мене бентежить думка про перспективу поїдання янгола, хоч і у вигляді випічки – здається, що це не дуже добре…Може краще зробити зірочки, місяць, квітки пуансеттії, рукавички, пташок…Це моя особиста думка – прошу на неї не ображатися 🙂

  3. Ми з донечкою срекли печиво за цим рецептом- прянички вийшли дуууже смачні ( крім соди я ще додала 1 ч,л, порошку до печива). Записала цей рецепт до свого кулінарного зошита!

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал