Шведські оладки з чорницею

Шведські оладки з чорницею

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 35 min

Інгредієнти для приготування: Шведські оладки з чорницею

  • борошно - 200 г,
  • яйця - 3 шт.,
  • цукор - 1-2 ст. ложки,
  • розпушувач - 1 ч. ложка,
  • сметана (нежирна) - 200 мл,
  • чорниця - 200 г,
  • вершкове масло (розтоплене) - 2 ст. ложки,
  • сіль - дрібка,
  • цукрова пудра - для посипання.

Як приготувати Шведські оладки з чорницею

  1. Яйця збийте зі сметаною і сіллю, додайте змішане з розпушувачем борошно, цукор, 1 ст. ложку розтопленого вершкового масла. Перемішайте до отримання однорідного густого тіста.

  2. Додайте попередньо заморожену чорницю, перемішайте.

  3. Випікайте оладки на розпеченій сковороді, змащуючи її вершковим маслом.

  4. Подавайте зі свіжою чорницею, посипавши цукровою пудрою.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал