Січеники з гороху

Січеники з гороху

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 6

Інгредієнти для приготування: Січеники з гороху

  • сухий горох: 2 склянки
  • яйця: 2 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • манна крупа: 4 ст. ложки
  • сухарі: 4 ст. ложки
  • олія: для смаження
  • чорний мелений перець та сіль: за смаком

Як приготувати Січеники з гороху

Готуємо так:

  1. Горох замочити на ніч, відварити і протерти через сито.
  2. З манної крупи зварити на воді густу манну кашу і додати її до горохового пюре.
  3. Цибулю почистити, дрібно нарізати, підсмажити на олії до свілто-коричневого кольору й теж додати до горохового пюре.
  4. Масу ретельно перемішати і пропустити через м’ясорубку. Додати сирі яйця, сіль та чорний мелений перець за смаком і ретельно перемішати масу. mobile development company
  5. Сформувати січеники, обкачати їх у сухарях і посмажити у розігрітій олії до золотистого кольору. Подавати до столу гарячими, поливши теплою олією.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал