camcumgirls

Кулінарний словник: М

RSS

Мафіни

Мафіни

Мафіни – це маленькі порційні кекси.

14/05/2013
Читати
Маслянка (пахта)

Маслянка (пахта)

Маслянка (пахта) – це знежирені вершки, які залишаються після збивання вершкового масла.

14/05/2013
Читати
Маскарпоне

Маскарпоне

Маскарпоне – солодкий м’який вершковий сир, основа для багатьох десертів, в тому числі тірамісу і чізкейка.

Батьківщиною маскарпоне вважається Італія. Корів, молоко яких використовують для приготування маскарпоне, годують лише свіжою луговою травою і квітами.

08/05/2013
Читати
Мускатний горіх

Мускатний горіх

Це досить відома пряність з сильним ароматом.

11/04/2013
Читати
Макарон

Макарон французький десерт

Це знаменитий французький десерт (фр. Macaron), який являє собою два невеликих круглих мигдалевих печива, між якими прошарок солодкої начинки.

26/03/2013
Читати
Маринара

Маринара італійський соус

Італійський соус, який готується з томатів, часнику, пряних трав і цибулі. Цей соус, за традиціями італійської кухні, додають в пасту, рис, морепродукти і піцу.

Згідно з однією з версій походження соусу, Маринара винайшли корабельні коки в середині XVI століття після того, як помідори з’явилися в Європі.

26/03/2013
Читати
Кулінарний журнал Кулінарний журнал