
Мафіни
Мафіни – це маленькі порційні кекси.

Маслянка (пахта)
Маслянка (пахта) – це знежирені вершки, які залишаються після збивання вершкового масла.

Маскарпоне
Маскарпоне – солодкий м’який вершковий сир, основа для багатьох десертів, в тому числі тірамісу і чізкейка.
Батьківщиною маскарпоне вважається Італія. Корів, молоко яких використовують для приготування маскарпоне, годують лише свіжою луговою травою і квітами.

Мускатний горіх
Це досить відома пряність з сильним ароматом.

Макарон французький десерт
Це знаменитий французький десерт (фр. Macaron), який являє собою два невеликих круглих мигдалевих печива, між якими прошарок солодкої начинки.

Маринара італійський соус
Італійський соус, який готується з томатів, часнику, пряних трав і цибулі. Цей соус, за традиціями італійської кухні, додають в пасту, рис, морепродукти і піцу.
Згідно з однією з версій походження соусу, Маринара винайшли корабельні коки в середині XVI століття після того, як помідори з’явилися в Європі.