camcumgirls

Кулінарний словник: П

RSS

beluy perec

Перець білий

На відміну від чорного, білий перець наділений менш пекучим смаком, але його аромат при цьому сильніше.

28/06/2013
Читати
pink_pepper

Перець рожевий

Рожевий перець також відомий як бразильський.

28/06/2013
Читати
pasta-italiana

Паста

Паста – загальна назва різних макаронних виробів в Італії. Пасту традиційно готують з води і борошна, іноді з додаванням яєць.

27/06/2013
Читати
punsh1

Пунш

Пунш – це загальна назва коктейлів, як правило, алкогольних, з додаванням фруктів або фруктового соку.

27/06/2013
Читати
Пивний (солодовий) оцет

Пивний (солодовий) оцет

Виготовляється він з ячмінного солоду.

11/04/2013
Читати
Пармезан

Пармезан

Пармезан – італійський твердий сир із зернисто-лускатою, ламкою структурою.

29/03/2013
Читати
Парфе

Парфе вершковий десерт

Парфе (з французької Parfait – бездоганний, прекрасний) – холодний десерт, який готують з вершків, збитих з цукром і ваніллю, а потім заморожених в металевій формі.

29/03/2013
Читати
пісочне тісто

Пісочне тісто

Це тісто має бути щільне і крихке. Основні інгредієнти його – борошно і вершкове масло (або маргарин).

26/03/2013
Читати
Піта

Піта

Піта – круглий, плоский прісний хліб, популярний в країнах Близького Сходу та на узбережжі Середземного моря.

20/03/2013
Читати
Песто

Песто соус

Це соус на основі оливкової олії та пармезану. Частіше за все в складі песто використовують базилік. 

01/03/2013
Читати
Полента

Полента

Це кукурудзяна крупа, яка виготовляється в результаті помолу кукурудзяного зерна. Вона не містить клейковини, тому її не можна використовувати для приготування дріжджового хлібу.

01/03/2013
Читати
Панір

Панір

Це один із сортів кисломолочного сиру. Його батьківщина – Індія.

Цей сир додають в супи, салати, роблять з нього канапе. Панір – дуже поширений компонент індійських страв. Також пресований панір використовують для приготування солодощів. Та цей сир достатньо калорійний, тому не варто ним зловживати, якщо ви дбаєте про фігуру.

21/02/2013
Читати
Кулінарний журнал Кулінарний журнал