Кулінарний словник: згущене молоко

RSS

Торт з морозива

Готуємо так:
1. Ягоди покласти в каструлю, додати цукор, поставити на плиту та готувати на дуже маленькому вогні близько 10-15 хв., поки не виділиться сік з ягід. Після того збити усе блендером, але не до однорідності – повинні залишатися невеликі шматочки ягід.
2. Вершки збити, додати згущене молоко і збивати до пишної маси. У половину маси додати ягідне пюре, перемішати.
3. У форму викласти масу з ягодами, розрівняти та поставити в морозильник. Коли застигне, зверху викласти білу масу та поставити в морозильник на 3-4 години.
4. Перед подачею дістати з морозильника на 20 хв. Подавати, поливши зверху вишневим (чи ягідним) соусом або варенням.

01/06/2016
Читати
Кулінарний журнал Кулінарний журнал