Інгредієнти для приготування: Сливово – абрикосове повидло
- цукор: 2 кг
- сливи: 3,5 кг
- абрикоси: 1,5 кг
Як приготувати Сливово – абрикосове повидло
Готуємо так:
- Фрукти помити, обсушити і вибрати кісточки. Варити, додавши невелику кількість води, окремо сливи і абрикоси до розм’якшення.
- Отриману масу пропустити через м’ясорубку, протерти через ситоаюо збити у блендезі до однорідного стану. Додати цукор і варити до загустіння, весь час помішуючи.
- Гаряче повидло розлити у стерилізовані банки і закатати.
* Вогонь повинен бути невеликим, тому що повидло може пригоріти.
* Повидло можна зберігати і під капроновими кришками, але тільки в холодильнику при постійній температурі.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Капуста по-грузинськи з буряком
-
Мармелад з дині
-
Варення з груші з маком
-
Маринована цибуля на зиму
-
Консервований яблучний сік