Сливово – абрикосове повидло

Сливово – абрикосове повидло

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Сливово – абрикосове повидло

  • цукор: 2 кг
  • сливи: 3,5 кг
  • абрикоси: 1,5 кг

Як приготувати Сливово – абрикосове повидло

Готуємо так:

  1. Фрукти помити, обсушити і вибрати кісточки. Варити, додавши невелику кількість води, окремо сливи і абрикоси до розм’якшення.
  2. Отриману масу пропустити через м’ясорубку, протерти через ситоаюо збити у блендезі до однорідного стану. Додати цукор і варити до загустіння, весь час помішуючи.
  3. Гаряче повидло розлити у стерилізовані банки і закатати. 

* Вогонь повинен бути невеликим, тому що повидло може пригоріти.

* Повидло можна зберігати і під капроновими кришками, але тільки в холодильнику при постійній температурі.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал