Смажена картопля з фаршем

Смажена картопля з фаршем

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 55 min

Інгредієнти для приготування: Смажена картопля з фаршем

  • м'ясний фарш (баранина або яловичина) - 600 г,
  • картопля - 1,5 кг,
  • топлене масло - 2 ст. ложки,
  • зелень петрушки - 1 пучок,
  • куркума - 1,5 ч. ложки,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком,
  • олія для фритюру.

Як приготувати Смажена картопля з фаршем

  1. У сковороді розтопіть топлене масло, додайте фарш, спеції, посоліть і поперчіть за смаком. Готуйте до випаровування рідини.
  2. Картоплю очистіть, поріжте кубиками і обсмажте у фритюрі до золотистого кольору. Готову картоплю викладіть на паперові рушники і посоліть.
  3. Додайте картоплю до фаршу, перемішайте. Посипте подрібненою петрушкою . Подавайте зі свіжими овочами.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Відповіді до Смажена картопля з фаршем

  1. Приготувала я таку картоплю, дуже смачна вийшла, але я замість масла топленого, додала звичайне вершкове, і не багато часнику, аромат був приголомшливий, також я думаю не погано було б замість кропу, використовувати петрушку, вона більш ароматна, і до картоплі ідеально підходить. До речі можна зробити ще простіше, змішати всі інгредієнти і поставити в духовку на 30 хвилин, приголомшливо смачно вийде.

  2. На мій погляд заморочена картопля виходить, спочатку фарш приготувати потім картоплю, а вже потім все змішати. Я просто готую смажену картоплю з фаршем, фарш обжарила, додала цибулю і картоплю, все змішала додала сіль, перець, куркуму за смаком, а наприкінці зелень. Виходить просто смакота, і за часом швидше. А цей рецепт гарний тільки для вихідного дня.

  3. Готувала все за рецептом, але трохи додала своїх інгрідієнтів. Так сказати переробила на свій смак. А саме коли вже все було майже готово, приблизно за десять хвилин до остаточної готовності потерла зверху на картопельку голадський сир, грам 200 та трохи приправила чорним молотим перцем. Моїм домашнім сподобалося дуже.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал