Смажений тофу в медовому соусі
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
45 min
Інгредієнти для приготування: Смажений тофу в медовому соусі
- тофу: 500 г
- зелена цибуля: півпучка
- цибуля: 1 шт.
- часник: 3-4 зубці
- олія : 3 ст. ложки
- соєвий соус: 3 ст. ложки
- мед: 2 ст. ложки
- солодке вино: 1 ст. ложка
- подрібнений імбир: 1 ст. ложка
- насіння кунжуту : 1 ст. ложка
- сіль, чорний мелений перець: за смаком
- червоний гострий перець: за смаком
Як приготувати Смажений тофу в медовому соусі
Готуємо так:
- Тофу порізати невеликими кубиками та викласти на 10 хвилин на паперову салфетку, щоб забрати зайву вологу.
- Змішати в окремій посудині соєвий соус, мед, вино, імбир. Часник почистити, помити, подрібнити та додати до соусу разом з червоним гострим перцем за смаком. Все ретельно перемішати та залишити настоятися. Фотошпалери на замовлення Львів
- Розігріти на сковороді олію та акуратно викласти шматочки тофу. Обсмажувати тофу з усіх сторін до золотистого кольору приблизно 8-10 хвилин. Обсмажений тофу знову викласти на паперову салфетку, щоб забрати залишки олії.
- Цибулю почистити, помити та подрібнити. Зелену цибулю помити та порізати подовгастими шматочками. На тій же сковороді обсмажити білу та зелену цибулю протягом 1 хвилини. Додати приготовлений соус та готувати ще 2 хвилини.
- Викласти шматочки тофу у сковороду з соусом та цибулею. Ретельно все перемішати. Додати насіння кунжуту та приправити сіллю і чорним меленим перцем за смаком.
* На гарнір до смаженого тофу можна подати варений рис.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Теплий брі з полуничним соусом
- Міні-піца на основі з хліба або листкового тіста
- Рулет «Смакота»
- Баклажани під соусом бешамель
- Перець, запечений у вершках по-сербськи