Смажений тофу в медовому соусі

Смажений тофу в медовому соусі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Смажений тофу в медовому соусі

  • тофу: 500 г
  • зелена цибуля: півпучка
  • цибуля: 1 шт.
  • часник: 3-4 зубці
  • олія : 3 ст. ложки
  • соєвий соус: 3 ст. ложки
  • мед: 2 ст. ложки
  • солодке вино: 1 ст. ложка
  • подрібнений імбир: 1 ст. ложка
  • насіння кунжуту : 1 ст. ложка
  • сіль, чорний мелений перець: за смаком
  • червоний гострий перець: за смаком

Як приготувати Смажений тофу в медовому соусі

Готуємо так:

  1. Тофу порізати невеликими кубиками та викласти на 10 хвилин на паперову салфетку, щоб забрати зайву вологу.
  2. Змішати в окремій посудині соєвий соус, мед, вино, імбир. Часник почистити, помити, подрібнити та додати до соусу разом з червоним гострим перцем за смаком. Все ретельно перемішати та  залишити настоятися. Фотошпалери на замовлення Львів
  3. Розігріти на сковороді олію та акуратно викласти шматочки тофу. Обсмажувати тофу з усіх сторін до золотистого кольору приблизно 8-10 хвилин. Обсмажений тофу знову викласти на паперову салфетку, щоб забрати залишки олії.
  4. Цибулю почистити, помити та подрібнити. Зелену цибулю помити та порізати подовгастими шматочками. На тій же сковороді обсмажити білу та зелену цибулю протягом 1 хвилини. Додати приготовлений соус та готувати ще 2 хвилини.
  5. Викласти шматочки тофу у сковороду з соусом та цибулею. Ретельно все перемішати. Додати насіння кунжуту та приправити сіллю і чорним меленим перцем за смаком. 

* На гарнір до смаженого тофу можна подати варений рис.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал