Інгредієнти для приготування: Смородиново-імбирне морозиво
- біла смородина: 500 г
- червона смородина: 100 г
- цукор: 2-3 ст. ложки
- імбир, натертий на тертці: 40 г
- листочки м’яти: 15 шт.
- лимонний сік: 2 ст. ложки
Як приготувати Смородиново-імбирне морозиво
Готуємо так:
- Дрібно нарізати м’яту (10 листочків), змішати з натертим імбиром.
- Збийте блендером смородину з цукром. Додати м’яту з імбиром і перелити в миску чи каструлю (краще за все брати металеву, а перед тим охолодити посудину в морозилці).
- Поставити в морозилку миску з морозивом на 40 хвилин. Потім дістати, акуратно перемішати і поставити ще на 30 хвилин в морозильник. Заморожувати 2-3 години.
- Розкласти по креманках, прикрасити листочками м’яти.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Еклери з вершково-полуничним кремом
- Сир з динею
- Сливовий мармелад
- Десерт “Шоко-корн”
- Цукерки з сухофруктів