Смородиново-імбирне морозиво

Смородиново-імбирне морозиво

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Смородиново-імбирне морозиво

  • біла смородина: 500 г
  • червона смородина: 100 г
  • цукор: 2-3 ст. ложки
  • імбир, натертий на тертці: 40 г
  • листочки м’яти: 15 шт.
  • лимонний сік: 2 ст. ложки

Як приготувати Смородиново-імбирне морозиво

Готуємо так:

  1. Дрібно нарізати м’яту (10 листочків), змішати з натертим імбиром.
  2. Збийте блендером смородину з цукром. Додати м’яту з імбиром і перелити в миску чи каструлю (краще за все брати металеву, а перед тим охолодити посудину в морозилці).
  3. Поставити в морозилку миску з морозивом на 40 хвилин. Потім дістати, акуратно перемішати і поставити ще на 30 хвилин в морозильник. Заморожувати 2-3 години.
  4. Розкласти по креманках, прикрасити листочками м’яти.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал