camcumgirls
Смородиновий сорбет

Смородиновий сорбет

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 150 min

Інгредієнти для приготування: Смородиновий сорбет

  • ягоди - 500 г
  • лимонний сік -1 ст.л.
  • цукор -150 г
  • крохмаль -20 г
  • вода -500 г
  • мята -за смаком

Як приготувати Смородиновий сорбет

Готуємо так:

  1. Ягоди змолоти блендером до стану пюре. Можна брати будь-які ягоди. Протерти пюре через сито, щоб позбутися кісточок. Поставити пюре в холодильник, а кісточки залити водою (450 мл), додати цукор і проварити. Зцідити кісточки, сироп вилити назад в каструлю, додати лимонний сік і довести до кипіння.
  2. У 50 г води розмішати крохмаль і влити у киплячий сироп, варити до загустіння (близько хвилини) – вийде кисіль. Охолодити його. Змішати кисіль з пюре, поставити в морозилку і кожні 20-30 хвилин розминати суміш виделкою або збивати блендером. Подавати сорбет з листочком м’яти.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал