Сочевиця з естрагоном і маринованою червоною цибулею

Сочевиця з естрагоном і маринованою червоною цибулею

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 min

Інгредієнти для приготування: Сочевиця з естрагоном і маринованою червоною цибулею

  • сочевиця: 300 г
  • цибуля червона: 1-2 шт.
  • часник: 1 зубок
  • оцет: 3 ст. ложки
  • оливкова олія: 2 ст. ложки
  • естрагон (нарізаний свіжий або сушений): 1 ст. ложка
  • дрібка цукру
  • чорний мелений перець та сіль: за смаком

Як приготувати Сочевиця з естрагоном і маринованою червоною цибулею

Готуємо так:

  1. Червону цибулю почистити, нарізати кільцями. До решти оцту додати 2 ст. ложки води, дрібку цукру, посолити, поперчити і залити цим маринадом цибулюна 20-30 хвилин. Опісля маринад відцідити.
  2. Сочевицю помити, залити трьома склянками води і зварити до готовності.
  3. Приготувати соус-маринад для сочевиці: змішати оливкову олію, 1,5 ст. ложки оцту, додати сіль та перець і добре все збити. SEO просування сайту Івано Франківськ
  4. Залити маринадом готову сочевицю, додати почищений зубчик часнику і витримати на мінімальному вогні ще 5-7 хвилин. Подати сочевицю на гарнір до м’яса разом з кружальцями  маринованої цибулі.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал