
Солені палички з арахісом
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Солені палички з арахісом
- борошно: 1,5 склянки
- вершкове масло: 150 г
- цукор: 1 ч. ложка
- яйце: 1 шт.
- солений арахіс: 1 склянка
- порошок для печива: 1/2 пакетика
- сіль: за смаком
Як приготувати Солені палички з арахісом
Готуємо так:
- Яйце, цукор та розм’якле масло збити міксером до однорідної маси (трішки масла залишити для змащування форми).
- Поступово додати муку, розмішану з порошком для печива та арахіс, посолити за смаком і замісити тісто. Розкачати його в пласт товщиною 0,5-1 см і нарізати на смужки розміром приблизно1,5 см на 10 см.
- Форму для випікання змастити маслом і викласти палички на відстані 5 см одна від одної. Випікати їх у розігрітій до 180 С духовці 10-15 хв (поки тісто не зарум’яниться).
* Арахіс можна подрібнити або додавати у тісто цілим. У першому випадку тісто легше замісити і розкачати. Якщо арахіс дуже солений, тісто додатково підсолювати не потрібно.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Міні-піци з рікотою
-
Святковий салат “Ніч перед Різдвом”
-
Баклажани в гірчичній олії
-
Салат «Карнавальна маска»
-
Запечена свинина з гірчичною скоринкою