Солені палички з арахісом

Солені палички з арахісом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Солені палички з арахісом

  • борошно: 1,5 склянки
  • вершкове масло: 150 г
  • цукор: 1 ч. ложка
  • яйце: 1 шт.
  • солений арахіс: 1 склянка
  • порошок для печива: 1/2 пакетика
  • сіль: за смаком

Як приготувати Солені палички з арахісом

Готуємо так:

  1. Яйце, цукор та розм’якле масло збити міксером до однорідної маси (трішки масла залишити для змащування форми).
  2. Поступово додати муку, розмішану з порошком для печива та арахіс, посолити за смаком і замісити тісто. Розкачати його в пласт товщиною 0,5-1 см і нарізати на смужки розміром приблизно1,5 см на 10 см.
  3. Форму для випікання змастити маслом і викласти палички на відстані 5 см одна від одної. Випікати їх у розігрітій до 180 С духовці 10-15 хв (поки тісто не зарум’яниться).

* Арахіс можна подрібнити або додавати у тісто цілим. У першому випадку тісто легше замісити і розкачати. Якщо арахіс дуже солений, тісто додатково підсолювати не потрібно.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал