Солодка випічка косичка з журавлиною та ожиною

Солодка випічка косичка з журавлиною та ожиною

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Солодка випічка косичка з журавлиною та ожиною

  • Для тіста
  • дріжджі (свіжі) - 30 г,
  • молоко - 3 /4 склянки,
  • маргарин - 100 г,
  • цукор - 2 ст. ложки,
  • сіль - 0,5 ч. ложки,
  • борошно - 3 склянки,
  • олія - для змащування форми.
  • Для начинки:
  • журавлина - 150 г,
  • ожина - 150 г,
  • цукор - 0,5 склянки,
  • 1 жовток для змазування.

Як приготувати Солодка випічка косичка з журавлиною та ожиною

  1. Дріжджі розчиніть в теплому молоці. Додайте розтоплений маргарин, цукор і сіль, перемішайте. Всипте борошно, замісіть еластичне тісто.

  2. Розділіть тісто на три частини, кожну з яких розкатайте в прямокутник (приблизно 20х40 см).

  3. На тісто викладіть ягоди, присипте цукром, скрутіть в щільні рулети.

  4. Три рулети викладіть на змащене олією деко, з’єднайте їх з одного краю і акуратно заплетіть косу.

  5. Змастіть косичку жовтком.

  6. Випікайте в розігрітій до 180 °С 30 хвилин.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал