
Солодка випічка косичка з журавлиною та ожиною
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Час приготування:
50 min
Інгредієнти для приготування: Солодка випічка косичка з журавлиною та ожиною
- Для тіста
- дріжджі (свіжі) - 30 г,
- молоко - 3 /4 склянки,
- маргарин - 100 г,
- цукор - 2 ст. ложки,
- сіль - 0,5 ч. ложки,
- борошно - 3 склянки,
- олія - для змащування форми.
- Для начинки:
- журавлина - 150 г,
- ожина - 150 г,
- цукор - 0,5 склянки,
- 1 жовток для змазування.
Як приготувати Солодка випічка косичка з журавлиною та ожиною
-
Дріжджі розчиніть в теплому молоці. Додайте розтоплений маргарин, цукор і сіль, перемішайте. Всипте борошно, замісіть еластичне тісто.
-
Розділіть тісто на три частини, кожну з яких розкатайте в прямокутник (приблизно 20х40 см).
-
На тісто викладіть ягоди, присипте цукром, скрутіть в щільні рулети.
-
Три рулети викладіть на змащене олією деко, з’єднайте їх з одного краю і акуратно заплетіть косу.
-
Змастіть косичку жовтком.
-
Випікайте в розігрітій до 180 °С 30 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Овочева закуска «Дієтична»
-
Закусочний торт “Сніговик”
-
Салат з буряків з пікантною заправкою
-
Святкова закуска “Новорічні прикраси”
-
Панакота з ягодами