Солодка випічка пиріжки зі сливами «Цукерки»

Солодка випічка пиріжки зі сливами «Цукерки»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Солодка випічка пиріжки зі сливами «Цукерки»

  • листкове тісто - 1 упаковка,
  • слива - 200-300 г,
  • домашній сир - 100 г,
  • жовток 1 яйця,
  • цукор і ванілін - за смаком,
  • олія - для деко.
  • Глазур:
  • цукрова пудра - 1 склянка,
  • молоко - 2 ст. ложки,
  • харчові барвники і кондитерська посипка - для прикраси.

Як приготувати Солодка випічка пиріжки зі сливами «Цукерки»

  1. Сливу розріжте з одного боку не до кінця і вийміть кісточку.

  2. Сир збийте з цукром і ваніліном. Якщо маса суха додайте пару ложок молока. Начиніть сливи сирною масою.

  3. Листкове тісто злегка розкатайте, але не дуже тонко, і наріжте на квадратики розміром, щоб можна було загорнути сливу.

  4. На квадратик викладіть сливу. Оберніть сливу, злегка підтягуючи тісто, шов заліпіть. Краї тіста з обох сторін сливи проверніть по спіралі, наче загортаючи цукерочку.

  5. Кінчики цукерочок для краси можна зигзагоподібно підрізати ножицями. Пиріжки викладіть на змащене олією деко і змастіть жовтком.

  6. Випікайте в розігрітій до 180 °C духовці до рум’яності.

  7. Приготуйте глазур. У маленькій мисочці змішайте цукрову пудру і молоко до однорідного стану. Розділіть глазур на кілька частин і в кожну частину додавайте по краплі харчового барвника, поки не вийде потрібний колір. Охолоджені пиріжки змастіть глазур’ю.

  8. Зверху прикрасьте пиріжки кондитерської посипкою.

     Солодка випічка пиріжки зі сливами

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал