Десерт солодкі сендвічі на паличці

Десерт солодкі сендвічі на паличці

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 9

Інгредієнти для приготування: Десерт солодкі сендвічі на паличці

  • печиво - 18 шт.,
  • карамельні цукерки - 9 шт.,
  • глазур - 170 г,
  • різнобарвна кондитерська посипка - 6 ст. ложок.

Як приготувати Десерт солодкі сендвічі на паличці

  1. Печиво (9 штук) покладіть на велику тарілку лицьовою стороною вниз, плоска поверхня печива повинна бути зверху.

  2. На кожне печиво (по центру) викладіть по одній карамельній цукерці.

  3. 3-4 печива з карамеллю перекладіть на теплостійку тарілку і поставте в мікрохвильову піч. Нагрівайте близько 20 секунд, щоб карамель стала м’якшою, але не текла.

  4. У центр карамелі помістіть паличку для цукерок і проткніть її майже наскрізь.

  5. На кожне тепле печиво з карамеллю викладіть по одному печиву, що залишилося, лицьовою стороною вгору. Обережно натисніть на печиво, щоб зробити сендвіч з карамеллю. Переконайтеся, що карамель досить тепла, щоб обидва печива прилипли до неї.

  6. Глазур для цукерок покладіть в маленьку миску і поставте в мікрохвильову піч. Нагрівайте глазур по 30 секунд, дістаючи і перемішуючи між інтервалами, поки вона повністю не розтопиться.

  7. У плоску миску насипте кондитерську посипку. Сендвічі з печива з карамеллю занурте в глазур, щоб вони повністю покрилися нею.

  8. Обваляйте сендвічі в різнобарвній кондитерській посипці.

  9. Обережно покладіть сендвічі вниз паличкою в маленький стакан або кухоль, щоб вони охололи, і глазур з посипкою застигла. Подавайте приблизно через 15 хвилин, коли глазур повністю застигне.

Солодкі сендвічі на паличці

Залишити коментар

Залишити відповідь до Олександр Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Десерт солодкі сендвічі на паличці

  1. Гарна ідея, незабаром у дитини день народження, треба зробити такі сендвічі – малеча буде в захваті! Можна ще й в шоколад розтоплений занурювати печиво – частину в білий, частину – в чорний. Така посипка, як на фото, трохи твердувата, можна використати для цієї мети кокосову стружку. Дякую за своєчасну підказку!

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал