Солянка з грибами

Солянка з грибами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Солянка з грибами

  • білокачанна капуста - 1,5 кг,
  • морква - 0,5 кг,
  • цибуля - 300 г,
  • лісові гриби - 450-500 г,
  • томатний соус - 200 мл,
  • олія - 180 мл,
  • сіль - 1,25 ст. ложки,
  • цукор - 2,5 ст. ложки,
  • оцет (9 %) - 2 ст. ложки,
  • чорний мелений перець і лавровий лист за смаком.

Як приготувати Солянка з грибами

  1. Гриби почистіть, помийте, поріжте і викладіть в чашу мультиварки. Залийте 3 мультистаканами води і готуйте в режимі “мультиповар” при температурі 150 °С 15 хвилин. Гриби відкиньте на друшляк.
  2. Наріжте капусту. Моркву потріть на крупній тертці. Додайте сіль і цукор. Памніть руками.
  3. Порізану цибулю обсмажте на олії до золотистого кольору в режимі “смаження”. Додайте капусту і гриби. Перемішайте і готуйте в режимі “мультиповар” 40 хвилин при температура 130 °С. Потім додайте томатний соус і перець. Перемішайте і готуйте в режимі “мультиповар” 30 хвилин при 100 °С. За 5-7 хвилин до готовності додайте оцет і перемішайте.
  4. Готову солянку розкладіть в стерилізовані банки, закрийте кришками і закутайте в ковдру до повного охолодження.

Бульйон, що залишився після варіння грибів можна використовувати для приготування соусу або супу.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал