Інгредієнти для приготування: Солянка з грибами
- білокачанна капуста - 1,5 кг,
- морква - 0,5 кг,
- цибуля - 300 г,
- лісові гриби - 450-500 г,
- томатний соус - 200 мл,
- олія - 180 мл,
- сіль - 1,25 ст. ложки,
- цукор - 2,5 ст. ложки,
- оцет (9 %) - 2 ст. ложки,
- чорний мелений перець і лавровий лист за смаком.
Як приготувати Солянка з грибами
- Гриби почистіть, помийте, поріжте і викладіть в чашу мультиварки. Залийте 3 мультистаканами води і готуйте в режимі “мультиповар” при температурі 150 °С 15 хвилин. Гриби відкиньте на друшляк.
- Наріжте капусту. Моркву потріть на крупній тертці. Додайте сіль і цукор. Памніть руками.
- Порізану цибулю обсмажте на олії до золотистого кольору в режимі “смаження”. Додайте капусту і гриби. Перемішайте і готуйте в режимі “мультиповар” 40 хвилин при температура 130 °С. Потім додайте томатний соус і перець. Перемішайте і готуйте в режимі “мультиповар” 30 хвилин при 100 °С. За 5-7 хвилин до готовності додайте оцет і перемішайте.
- Готову солянку розкладіть в стерилізовані банки, закрийте кришками і закутайте в ковдру до повного охолодження.
Бульйон, що залишився після варіння грибів можна використовувати для приготування соусу або супу.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Грибна ікра
- Рибні рулетики з апельсиновим соусом
- Овочеве рагу з м’ясом
- Печінковй пиріг. Рецепт для мультиварки
- Чанахи в мультиварці