Сом в горіховій паніровці

Сом в горіховій паніровці

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Сом в горіховій паніровці

  • філе сома: 500 г.
  • цедра 1/2 лимона
  • сік 1/2 лимона
  • волоські горіхи: 1/2 склянки
  • панірувальні сухарі: 1/2 склянки
  • яйце: 1 шт.
  • борошно: 2 ст. ложки
  • сіль, перець за смаком

Як приготувати Сом в горіховій паніровці

Готуємо так:

  1. Рибу порізати брусочками, посолити, поперчити, змазати лимонною цедрою та скропити лимонним соком, залишити на 5 хвилин. Горіхи обсмажити на сухій сковороді, змолоти в крихту за допомогою блендеру чи кавомолки, змішати з сухарями і цедрою.
  2. Яйце злегка збити. Шматки риби запанірувати в борошні, збитому яйці і сухарях з горіхами, залишити на 5 хвилин, щоб панірування закріпилася. Обсмажити з обох боків до рум’яної скоринки.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал