Сом в горіховій паніровці
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Сом в горіховій паніровці
- філе сома: 500 г.
- цедра 1/2 лимона
- сік 1/2 лимона
- волоські горіхи: 1/2 склянки
- панірувальні сухарі: 1/2 склянки
- яйце: 1 шт.
- борошно: 2 ст. ложки
- сіль, перець за смаком
Як приготувати Сом в горіховій паніровці
Готуємо так:
- Рибу порізати брусочками, посолити, поперчити, змазати лимонною цедрою та скропити лимонним соком, залишити на 5 хвилин. Горіхи обсмажити на сухій сковороді, змолоти в крихту за допомогою блендеру чи кавомолки, змішати з сухарями і цедрою.
- Яйце злегка збити. Шматки риби запанірувати в борошні, збитому яйці і сухарях з горіхами, залишити на 5 хвилин, щоб панірування закріпилася. Обсмажити з обох боків до рум’яної скоринки.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Гарнір макарони по-флотськи
- Помідори прованські
- Салат з помідорами і баклажанами
- Весняний салат з редискою і соковитою курячою грудкою
- Брюссельська капуста з шампіньйонами