Соте з баклажанів зі сливою

Соте з баклажанів зі сливою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Соте з баклажанів зі сливою

  • баклажани - 1 кг,
  • слива - 5-7 шт.,
  • цибуля - 1-2 шт.,
  • болгарський перець - 3-5 шт.,
  • морква - 2 шт.,
  • помідори - 5 шт.,
  • часник - 2-3 зубці,
  • оцет - 1 ст. ложка,
  • олія - для смаження,
  • цукор, сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Соте з баклажанів зі сливою

  1. Баклажани поріжте на кубики, посоліть і залиште на 15 хвилин. Відіжміть і злегка обсмажте на олії.

  2. Додайте нашатковану цибулю. Потім – порізаний перець і терту моркву.

  3. Сливу поріжте невеликими шматочками і додайте до овочів. Після – покладіть нарізані помідори.

  4. Додайте сіль, цукор, перець і тушкуйте на невеликому вогні, періодично помішуючи. Наприкінці додайте подрібнений часник і оцет.

  5. Соте перекладіть в підготовлені для консервації банки, закатайте кришками.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Соте з баклажанів зі сливою

  1. Чудовий рецепт! Готувала в минулому році і знову готуватиму в цьому році. Дуже цікаву нотку надають сливи, я навіть була здивована. І дуже пошкодувала, що зробила тільки половину порції) зробила з цікавості. Виявляється досить пікантно! Пропоную спробувати. Єдине, що я змінила, слив додала кількість,вказану в рецепті:)) Дуже дякую за рацепт!

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал