Інгредієнти для приготування: Соте з баклажанів зі сливою
- баклажани - 1 кг,
- слива - 5-7 шт.,
- цибуля - 1-2 шт.,
- болгарський перець - 3-5 шт.,
- морква - 2 шт.,
- помідори - 5 шт.,
- часник - 2-3 зубці,
- оцет - 1 ст. ложка,
- олія - для смаження,
- цукор, сіль і чорний мелений перець - за смаком.
Як приготувати Соте з баклажанів зі сливою
-
Баклажани поріжте на кубики, посоліть і залиште на 15 хвилин. Відіжміть і злегка обсмажте на олії.
-
Додайте нашатковану цибулю. Потім – порізаний перець і терту моркву.
-
Сливу поріжте невеликими шматочками і додайте до овочів. Після – покладіть нарізані помідори.
-
Додайте сіль, цукор, перець і тушкуйте на невеликому вогні, періодично помішуючи. Наприкінці додайте подрібнений часник і оцет.
-
Соте перекладіть в підготовлені для консервації банки, закатайте кришками.
Залишити відповідь до tetiana Скасувати відповідь
Одна відповідь до Соте з баклажанів зі сливою
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Чудовий рецепт! Готувала в минулому році і знову готуватиму в цьому році. Дуже цікаву нотку надають сливи, я навіть була здивована. І дуже пошкодувала, що зробила тільки половину порції) зробила з цікавості. Виявляється досить пікантно! Пропоную спробувати. Єдине, що я змінила, слив додала кількість,вказану в рецепті:)) Дуже дякую за рацепт!