Інгредієнти для приготування: Соус тартар
- яйця (варені) - 2 шт.,
- жовтки (сирі) - 2 шт.,
- оливкова олія - 1/3 склянки,
- зелена цибуля (порізана) - 1 ст. ложка,
- кріп за смаком,
- солоні огірки - 50 г,
- порошок гірчиці - 1,5 ч. ложки,
- сметана (20 % жирності) - 120 г,
- сік лимона або оцет, сіль, перець за смаком.
Як приготувати Соус тартар
- Жовтки варених яєць відокремте від білків, покладіть в миску, виделкою розітріть з гірчицею і сирими жовтками.
- Тонкою цівкою, постійно збиваючи, влийте олію. Додайте дрібно нарізані огірки, варені білки, зелену цибулю, подрібнений кріп.
- Розмішайте зі сметаною, приправте сіллю, перцем, соком лимона або оцтом.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Салат з квашеною капустою
- Тортик “Вітраж”
- Імбирне масло з перцем і чебрецем
- Ельзаський пиріг з яблуками
- Чізкейк з журавлиною