Соус тартар

Соус тартар

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Соус тартар

  • яйця (варені) - 2 шт.,
  • жовтки (сирі) - 2 шт.,
  • оливкова олія - 1/3 склянки,
  • зелена цибуля (порізана) - 1 ст. ложка,
  • кріп за смаком,
  • солоні огірки - 50 г,
  • порошок гірчиці - 1,5 ч. ложки,
  • сметана (20 % жирності) - 120 г,
  • сік лимона або оцет, сіль, перець за смаком.

Як приготувати Соус тартар

  1. Жовтки варених яєць відокремте від білків, покладіть в миску, виделкою розітріть з гірчицею і сирими жовтками.
  2. Тонкою цівкою, постійно збиваючи, влийте олію. Додайте дрібно нарізані огірки, варені білки, зелену цибулю, подрібнений кріп.
  3. Розмішайте зі сметаною, приправте сіллю, перцем, соком лимона або оцтом.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал