camcumgirls
Спагеті з томатним соусом та базиліком

Спагеті з томатним соусом та базиліком

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Спагеті з томатним соусом та базиліком

  • помідори: 1 кг
  • спагеті: 250 г
  • часник: 4-5 зубців
  • свіжий базилік: 2-3 гілочки
  • оливкова олія, сіль, чорний мелений перець за смаком, пармезан для оздоблення

Як приготувати Спагеті з томатним соусом та базиліком

Готуємо так:

  1. Спагеті зварити у підсоленій воді згідно з інструкцією на упакуванні. Злити воду з макаронів, злегка полити оливковою олією та перемішати.
  2. Помідори опустити на хвилину в окріп та почистити від шкірки. Натерти помідори на великій тертці. Часник почистити, помити та подрібнити.
  3. Розігріти на сковороді оливкову олію, додати помідори та подрібнений часник, посолити та поперчити за смаком. Готувати соус, періодично помішуючи, поки не загусне.
  4. Кілька листочків базиліку помити та дрібно порізати, додати до соусу та перемішати.

5.  Викласти спагеті порціями на тарілки та полити соусом. Пармезан порізати тонкими пластинками та викласти поверх соусу. Оздобити листочком базиліку. Спагеті можна подавати як гарнір, або як основну страву.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал