Суфле із сиру з персиками

Суфле із сиру з персиками

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Суфле із сиру з персиками

  • домашній сир: 400 г
  • згущене молоко: 1 банка
  • консервовані персики: 150-200 г
  • вода: 1 склянка
  • желатин: 25 г
  • цукрова пудра: за смаком

Як приготувати Суфле із сиру з персиками

Готуємо так:

  1. Воду закип’ятити та охолодити. Змішати желатин з водою у невеликій каструльці й нагрівати на маленькому вогні до повного розчинення. Дати трохи остигнути.
  2. Змішати домашній сир зі згущеним молоком та збити масу блендером або міксером.
  3. Персики порізати та додати до маси. Додати цукрову пудру за смаком та перемішати.
  4. Додати до маси розчин желатину і знову злегка перемішати. Вилити масу в форму для кексу і поставити в холодильник на 5-6 годин застигати.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал