camcumgirls
Суфле «Яблучна хмаринка»

Суфле «Яблучна хмаринка»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Суфле «Яблучна хмаринка»

  • яблука - 600 г,
  • яблучний сік - 150 мл + 4 ст. ложки,
  • желатин - 20 г,
  • цукор - 150 г,
  • вода - 100 мл,
  • лимонний сік - 1/2 ч. ложки,
  • сода - 1/4 ч. ложки,
  • ванілін - на кінчику ножа.

Як приготувати Суфле «Яблучна хмаринка»

  1. Яблука очистіть від шкіри і насіння, дрібно поріжте. До яблук додайте 4 ст. ложки яблучного соку і тушкуйте під кришкою до м’якості, охолодіть.
  2. Желатин замочіть в 150 мл яблучного соку.
  3. Поки желатин набухає, зваріть сироп з цукру, ваніліну та води (варіть 10 хвилин на слабкому вогні), остудіть. Введіть в желатин цукровий сироп, охолодіть, але не дайте йому загуснути.
  4. Остиглі яблука протріть через сито або збийте блендером.
  5. У чашу для збивання влийте теплий сироп, почніть збивати і тонкою цівкою введіть желатин, не припиняючи збивати (хвилин 5-7). Маса повинна збільшитися і стати повітряною.
  6. Додайте лимонний сік і продовжуйте збивати (ще 2-3 хвилини). Потім додайте соду і продовжуйте збивати ще 2-3 хвилини.
  7. Яблучне пюре збийте і по ложечці введіть в желатинову суміш, збийте до м’яких піків.
  8. Яблучне суфле розлийте по формах і поставте в холодильник на 2-3 години.
  9. Готове яблучне суфле полийте малиновим соусом або варенням.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал