camcumgirls
Суфле з картоплею і ковбасками

Суфле з картоплею і ковбасками

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Суфле з картоплею і ковбасками

  • яйця - 8 шт.,
  • картопля (варена або смажена) - 150 г,
  • копчені ковбаски - 150 г,
  • молоко - 0,5 склянки,
  • сир - 60 г,
  • зелень петрушки (подрібнена) - 2 ст. ложки,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Суфле з картоплею і ковбасками

  1. Яйця змішайте з молоком, сіллю, перцем і петрушкою, збийте вінчиком.
  2. Яєчну суміш розлийте по змащених маслом формочках. У кожну формочку додайте порізану картоплю і ковбаски. Посипте сиром.
  3. Запікайте при 190 ° С приблизно 10-13 хвилин до готовності яєць.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал