Суфле з сиром

Суфле з сиром

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Суфле з сиром

  • вершкове масло: 3 ст. ложки
  • борошно: 3 ст. ложки
  • молоко гаряче: 220 мл
  • сіль: 1/2 ч. ложки
  • мускатний горіх: 1 щіпка
  • жовтки: 4 шт.
  • білки: 4 шт.
  • тертий сир: 100 г
  • перець, розмарин: за смаком

Як приготувати Суфле з сиром

Готуємо так:

  1. Формочки для випікання змазати маслом та посипати тертим сиром. Розтопити вершкове масло, додати в нього борошно, перець, мускатний горіх, готувати 2 хвилини, помішуючи. Зняти з вогню, додати гаряче молоко, перемішати, посолити. Знову поставити на вогонь та варити, доки не загусне. Зняти з вогню.
  2. Відділити білки від жовтків. Жовтки вилити в попередню гарячу масу, вимішати. Білки збити, додати в масу. Частину тертого сиру залишити для посипання, решту висипати в масу, все добре перемішати. Додати сіль, перець, розмарин.
  3. Масу розлити по формочкам, посипати тертим сиром. Духовку розігріти до 190 °С, випікати суфле 25 хвилин. Перед подачею на стіл за бажанням прикрасити гілочкою розмарину.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал