Суничне варення
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Суничне варення
- цукор -1,2 кг
- суниця садова -1 кг
Як приготувати Суничне варення
Готуємо так:
- Суницю вимити, покласти у велику миску, засипати цукром і залишити в прохолодному місці на 8-10 годин.
- Перекласти ягоди в таз або каструлю, поставити на вогонь і дати закипіти. Зменшити вогонь і варити, періодично помішуючи і видаляючи піну, приблизно 25 хв.
- Гаряче варення розлити по сухим стерилізованим банкам. Поставити на стерилізацію у велику каструлю з киплячою водою – півлітрові банки на 10 хв., літрові на 20 хв. Закрити кришками, дати охолонути до кімнатної температури і поставити на зберігання в темне прохолодне місце.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Варення із червоної смородини
- Абрикосове варення з чебрецем
- Домашня заправка до борщу
- Грушеве варення з маком і ваніллю
- Капуста по-грузинськи з буряком