camcumgirls
Суничне варення

Суничне варення

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Суничне варення

  • цукор -1,2 кг
  • суниця садова -1 кг

Як приготувати Суничне варення

Готуємо так:

  1. Суницю вимити, покласти  у велику миску, засипати цукром і залишити в прохолодному місці на 8-10 годин.
  2. Перекласти ягоди в таз або каструлю, поставити на вогонь і дати закипіти. Зменшити вогонь і варити, періодично помішуючи і видаляючи піну, приблизно 25 хв.
  3. Гаряче варення розлити по сухим стерилізованим банкам. Поставити на стерилізацію у велику каструлю з киплячою водою – півлітрові банки на 10 хв., літрові на 20 хв. Закрити кришками, дати охолонути до кімнатної температури і поставити на зберігання в темне прохолодне місце.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал