
Суп “Французький смак”
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Суп “Французький смак”
- цибуля-порей - 2 шт.,
- цибуля - 1 шт.,
- картопля - 2 шт.,
- овочевий бульйон - 300 мл,
- вершки - 200 мл,
- вершкове масло - 10 г,
- оливкова олія - 1 ст. ложка,
- сухарики - 100 г,
- сіль і чорний мелений перець - за смаком.
Як приготувати Суп “Французький смак”
-
Цибулю-порей поріжте тонкими кільцями. Подрібніть цибулю. Поріжте невеликими скибочками картоплю.
-
У сотейнику з товстим дном в оливковій олії розтопіть вершкове масло, додайте два види цибулі. Готуйте на середньому вогні 8-10 хвилин, поки цибуля не стане м’якою.
-
Додайте картоплю і готуйте ще пару хвилин.
-
Потім залийте овочі гарячим бульйоном, посоліть. Доведіть до кипіння і готуйте на невеликому вогні 15-20 хвилин.
-
Влийте вершки і готуйте ще 5 хвилин.
-
Коли суп буде готовий, подрібніть його за допомогою блендера.
-
Подавайте суп з сухариками.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Салат з моцарелли «Веселка»
-
Хліб зі зеленню та сиром
-
Ельзаський пиріг з яблуками
-
Рибний пиріг із зеленою цибулею, яйцем і стручкової квасолею
-
Пісний рибний суп