camcumgirls
Суп “Капучіно” з печериць

Суп “Капучіно” з печериць

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Суп “Капучіно” з печериць

  • печериці - 500 г,
  • цибуля-порей - 2-4 стебла,
  • часник - 3-4 зубці,
  • овочевий (або курячий) бульйон - 700 мл,
  • вершкове масло - 2 ст. ложки,
  • фундук - жменя,
  • чебрець - пучок,
  • сухе молоко - 50 г.

Як приготувати Суп “Капучіно” з печериць

  1. Цибулю-порей поріжте кільцями. Часник роздавіть ножем. У сотейнику розтопіть вершкове масло, обсмажте в ньому часник (30 секунд). Додайте цибулю-порей і смажте, помішуючи, ще пару хвилин.
  2. Гриби поріжте довільно (2-3 шт. залиште цілими).
  3. У каструлю покладіть цибулю-порей і гриби. Залийте бульйоном. Доведіть до кипіння і варіть 20 хвилин.
  4. Горіхи злегка обсмажте на сухій сковороді. З гілочок чебрецю обірвіть листя і подрібніть їх разом з горіхами у крупну крихту.
  5. Гриби наріжте дуже тонкими скибочками. Обсмажте їх на змащеній маслом сковороді або грилі з обох сторін.
  6. Готовий суп пюрируйте блендером, додайте сухе молоко і збийте ще раз, щоб утворилася пінка. Розлийте суп по чашках, посипте горіховою крихтою і прикрасьте “чіпсами” з грибів.

Суп виглядає майже як справжній капучино – з молочною пінкою зверху. Секрет пінки криється у використанні сухого молока. Воно надає страві і потрібний колір, і потрібну текстуру. А щоб суп виглядав ще апетитнішим, рекомендуємо подавати його в чашках, прикрасивши “чіпсами” з грибних слайсів. 

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал