camcumgirls
Суп-пюре з сочевиці з лососем

Суп-пюре з сочевиці з лососем

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Суп-пюре з сочевиці з лососем

  • червона сочевиця - 350 г,
  • цибуля-порей (біла частина) - 1 шт.,
  • морква (велика) - 1 шт.,
  • вершки (10 %) - 1 склянка,
  • лосось (слабосолений) - 200 г,
  • бульйон (або вода) - 1 л,
  • зелена цибуля - за смаком,
  • каррі, чорний мелений перець, сіль - за смаком,
  • олія - для смаження.

Як приготувати Суп-пюре з сочевиці з лососем

  1. У каструлі з товстим дном розігрійте олію. Цибулю-порей наріжте кільцями, злегка обсмажте. Додайте довільно нарізану моркву. Обсмажте овочі разом ще 3-4 хвилини.

  2. Сочевицю промийте і додайте до овочів. В цей же час додайте каррі, перемішайте. Влийте бульйон або воду. Прикрийте кришкою і готуйте на маленькому вогні 15 хвилин, поки сочевиця не зварилися. Додайте сіль, перець.

  3. За допомогою блендера збийте овочі в пюре і додайте вершки. Доведіть до кипіння.

  4. Розлийте суп по тарілках. Рибу наріжте невеликими кубиками, викладіть у тарілки. Посипте подрібненою зеленою цибулею.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал