Суп-пюре зі цвітної капусти

Суп-пюре зі цвітної капусти

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Суп-пюре зі цвітної капусти

  • цвітна капуста - 1 головка,
  • цибуля - 1 шт.,
  • оливкова олія - 1 ч. ложка,
  • свіжий чебрець - 1 ч. ложка,
  • гаряча вода - 4,5 склянки,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Суп-пюре зі цвітної капусти

  1. У каструлі з товстим дном нагрійте оливкову олію, додайте нарізану тонкими півкільцями цибулю і смажте, поки вона не стане м’якою і ароматною.

  2. Додайте цвітну капусту, сіль, перець і 1 склянку гарячої води. Доведіть до кипіння. Накрийте каструлю кришкою і варіть 15 хвилин до готовності капусти.

  3. Додайте воду, що залишилася і чебрець, продовжуйте варити протягом 20 хвилин на слабкому вогні.

  4. За допомогою блендера приготуйте пюре.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал