
Суп з білих грибів
Інгредієнти для приготування: Суп з білих грибів
- молоко: 500 мл.
- крупа манна: 2 ст. ложки
- цибуля ріпчаста: 1 шт.
- морква: 1 шт.
- білі гриби: 7-8 шт.
- картопля: 3 шт.
- вода: 500 мл
- олія рослинна: 2 ст. ложки
- сіль, перець за смаком
Як приготувати Суп з білих грибів
Готуємо так:
1. Гриби ретельно очистити і промити теплою водою. Цибулю, моркву і картоплю очистити. Натерти на крупній тертці цибулю, моркву, 2 білих гриби нарізати маленькими шматками.
2. У каструлі розігріти олію. Обсмажити подрібнені овочі та гриби 6 хв. Натерти на крупній тертці картоплю і додати в каструлю. Обсмажувати ще 5 хв. Зняти каструлю з вогню. В окремій каструлі закип’ятити молоко, розведене водою, додати в каструлю з грибами та овочами. Ретельно розмішати і поставити на слабкий вогонь. Готувати 7 хв.
3. Решту білих грибів крупно нарізати і обсмажити в 1 ст. ложці рослинної олії до золотистого кольору. Додати обсмажені гриби в суп. Довести суп до кипіння і готувати на середньому вогні ще 5 хв. Посолити і поперчити за смаком.
4. Зняти суп з вогню. Манну крупу просіяти. Розмішуючи суп круговими рухами, всипати тонким струменем манку. Продовжувати мішати, поки крупа повністю не розчиниться. Повернути суп на слабкий вогонь і варити 10 хв. під кришкою. Подавати можна зі сметаною, з зеленню. Можна прикрасити порізаними грибами.
-
Сік “Енерджайзер”. Рецепт
-
Салат “Зимова казка”
-
Виноградний джем
-
Салат-желе закусочний
-
Пиріг з ревенем