camcumgirls
Суп з галушками

Суп з галушками

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 5
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Суп з галушками

  • бульйон курячий: 750 г.
  • картопля: 2 шт.
  • морква: 1 шт.
  • яйце: 1 шт.
  • борошно: 4-5 ст.л.
  • сіль, перець, зелень.

Як приготувати Суп з галушками

Готуємо так:

  1. Моркву натерти на тертці та посмажити. Бульйон закип’ятити, покласти моркву та варити 5 хв. Потім покласти порізану кубиками картоплю, посолити, поперчити та варити до готовності картоплі.
  2. Приготувати галушки: яйце збити з сіллю, додати борошно, перемішати. Сформувати маленькі галушки, покласти у суп та варити ще 7 хв. Готовий суп подавати, посипавши зеленню.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал