Суп з квасолею та дрібними макаронами

Суп з квасолею та дрібними макаронами

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 51 min

Інгредієнти для приготування: Суп з квасолею та дрібними макаронами

  • вода: 1,5 л
  • червона квасоля консервована: 1 банка
  • заморожена кукурудза: 200 г
  • заморожений зелений горошок: 150 г
  • дрібні макарони: 100 г
  • селера: 2 стебла
  • цибуля-порей: 2 шт.
  • морква: 1 шт.
  • гілочка розмарину
  • сушений базилік
  • сіль, чорний мелений перець: за смаком
  • оливкова олія: для смаження

Як приготувати Суп з квасолею та дрібними макаронами

Готуємо так:

  1. Цибулю-порей помити та порізати тонкими півкружальцями. Селеру помити та подрібнити. Моркву почистити, помити та порізати тонкими кружальцями.
  2. У каструлі з товстим дном розігріти оливкову олію, обсмажити цибулю-порей протягом 5 хвилин, тоді додати ще олії, моркву та селеру і обсмажувати ще 5 хвилин.
  3. Покласти в каструлю гілочку розмарину, влити воду, довести до кипіння та додати квасолю. Варити на слабкому вогні, накривши кришкою, протягом 20 хвилин. Хвойные растения Львов
  4. Додати в суп кукурудзу та горошок, довести до кипіння та варити ще 5 хвилин.
  5. В окремій невеликій каструльці довести до кипіння воду для приготування макаронів. Зварити макарони до готовності, відкинути на друшляк, тоді перекласти їх в суп. Витягнути з супу розмаринову гілочку, посолити  і поперчити за смаком, приправити базиліком.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал