Інгредієнти для приготування: Святкове картопляне пюре «Вулкан»
- картопляне пюре - 500-700 г,
- курка - 700 г,
- гранатовий сік - 200 мл,
- сік лимона за смаком,
- цибуля - 1-2 шт.,
- томатний соус - 2 ст. ложки,
- яйце - 1 шт.,
- коньяк - 2 ст. ложки,
- зелень, сіль, чорний мелений перець, приправа для шашлику за смаком.
Як приготувати Святкове картопляне пюре «Вулкан»
1. Курку поріжте, додайте крупно порізану цибулю, посоліть, поперчіть, посипте спеціями і влийте гранатовий сік. Додайте трохи лимонного соку, перемішайте. Поставте в холодильник на 3 години.
2. Мариноване м’ясо нанизайте на дерев’яні шпажки і запечіть в духовці до готовності.
3. Яйце добре помийте, акуратно розбийте посередині ножем, видаліть жовток і білок (нам потрібна шкаралупа). З половинки шкаралупи видаліть плівку.
4. У центр великої круглої тарілки викладіть гіркою картопляне пюре. Навколо викладіть шматочки м’яса, прикрасьте зеленню. Підготовлену половинку шкаралупи вставте у верхівку гірки й вдавіть так, щоб її не було видно збоку. Томатним соусом зробіть патьоки зверху вниз. Налийте в шкаралупу коньяк і підпаліть. Подавайте страву, вимкнувши світло.
-
Салат з курки та грибів «Метелик»
-
Печиво «Льодяник на паличці»
-
Салат “Ромашки для коханої”
-
Рис по-лівански із смаженим фаршем і пелюстками мигдалю
-
Курячі рулетики з мигдально-м’ятною начинкою