camcumgirls
Святкове картопляне пюре «Вулкан»

Святкове картопляне пюре «Вулкан»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Святкове картопляне пюре «Вулкан»

  • картопляне пюре - 500-700 г,
  • курка - 700 г,
  • гранатовий сік - 200 мл,
  • сік лимона за смаком,
  • цибуля - 1-2 шт.,
  • томатний соус - 2 ст. ложки,
  • яйце - 1 шт.,
  • коньяк - 2 ст. ложки,
  • зелень, сіль, чорний мелений перець, приправа для шашлику за смаком.

Як приготувати Святкове картопляне пюре «Вулкан»

1. Курку поріжте, додайте крупно порізану цибулю, посоліть, поперчіть, посипте спеціями і влийте гранатовий сік. Додайте трохи лимонного соку, перемішайте. Поставте в холодильник на 3 години.

2. Мариноване м’ясо нанизайте на дерев’яні шпажки і запечіть в духовці до готовності.

3. Яйце добре помийте, акуратно розбийте посередині ножем, видаліть жовток і білок (нам потрібна шкаралупа). З половинки шкаралупи видаліть плівку.

4. У центр великої круглої тарілки викладіть гіркою картопляне пюре. Навколо викладіть шматочки м’яса, прикрасьте зеленню. Підготовлену половинку шкаралупи вставте у верхівку гірки й вдавіть так, щоб її не було видно збоку. Томатним соусом зробіть патьоки зверху вниз. Налийте в шкаралупу коньяк і підпаліть. Подавайте страву, вимкнувши світло.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал