Інгредієнти для приготування: Святковий новорічний салат “Снігур”
- яйця варені: 3 шт.
- докторська ковбаса: 150 г
- твердий сир: 100 г.
- консервований болгарський перець: 100 г.
- маслини: 100 г.
- сіль, перець, майонез, помідор або червоний солодкий перець для оздоблення. : 100 г.
Як приготувати Святковий новорічний салат “Снігур”
Готуємо так:
- Картоплю та сир натерти на крупній тертці, ковбасу та консервований перець порізати. Відокремити білки від жовтків, окремо натерти.
- Викладати салат у вигляді пташки на блюдо шарами у такій послідовності: картопля, перець, ковбаса, жовтки, сир, білки. Кожен шар змазувати майонезом та за бажанням солити-перчити.
- Маслини розрізати навпіл, викласти ними хвіст, крило та голову снігура. З порізаного помідора або солодкого червоного перцю зробити грудку снігура.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Святковий новорічний салат “Снігур”
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
яка краса! снігурі зараз у моді))