camcumgirls
Святковий новорічний салат “Снігур”

Святковий новорічний салат “Снігур”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Святковий новорічний салат “Снігур”

  • яйця варені: 3 шт.
  • докторська ковбаса: 150 г
  • твердий сир: 100 г.
  • консервований болгарський перець: 100 г.
  • маслини: 100 г.
  • сіль, перець, майонез, помідор або червоний солодкий перець для оздоблення. : 100 г.

Як приготувати Святковий новорічний салат “Снігур”

Готуємо так:

  1. Картоплю та сир натерти на крупній тертці, ковбасу та консервований перець порізати. Відокремити білки від жовтків, окремо натерти.
  2. Викладати салат у вигляді пташки на блюдо шарами у такій послідовності: картопля, перець, ковбаса, жовтки, сир, білки. Кожен шар змазувати майонезом та за бажанням солити-перчити.
  3. Маслини розрізати навпіл, викласти ними хвіст, крило та голову снігура. З порізаного помідора або солодкого червоного  перцю зробити грудку снігура.

 

 

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Святковий новорічний салат “Снігур”

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал